صبحانه خوشمزه‌اي که هيچ وقت فاسد نمي‌شود



 






  • صبحانه خوشمزه‌اي که هيچ وقت فاسد نمي‌شود

    به گزارش خبرنگار حوزه کلينيک گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران جوان، عسل يک ماده غذايي بسيار منحصر به فرد است که به دليل ترکيب شيميايي آن رشد باکتري‌ها در آن بسيار دشوار است. باستان شناسان هنگام حفاري يکي از اهرام مصر، تعدادي ظرف عسل را کشف کردند. ميانگين سني اين يافته در حدود دوهزار تا سه هزار سال بود، اما هنوز هم کاملاً قابل خوردن بود، بطوريکه باستان شناسان حتي آن را چشيدند! همچنين چندين سال پس از اين گزارش، نمونه عسلي با قدمت 5 هزار و 500 سال در گرجستان يافت شد.


    اين ماده غذايي از ترکيبات مفيد گياهي بسيار غني است و فوايد بسياري براي سلامتي دارد که در اينجا به برخي از آن‌ها اشاره مي‌کنيم.
    نوع با کيفيت عسل سرشار از آنتي اکسيدان‌هاي مهم، اسيدهاي آلي و ترکيبات فنلي مانند فلاونوئيدها است که مي‌توانند شريان‌هاي قلب را گشاد کنند تا جريان خون به قلب افزايش يابد و در نتيجه به کاهش فشار خون کمک کنند، از اين رو با کاهش خطر حملات قلبي، سکته‌هاي مغزي و برخي از انواع سرطان‌ها مرتبط هستند. آن‌ها همچنين سلامت چشم را ارتقاء مي‌دهند.


    عسل همچنين مي‌تواند به جلوگيري از تشکيل ه خون کمک کند که اين دليلي ديگري براي نقش موثر آن در جلوگيري از حملات قلبي و سکته مغزي است. اين ماده غذايي مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي در افراد مبتلا به ديابت نوع 2 را هم کاهش دهد، اما سطح قند خون اين افراد را بالا مي‌برد و بنابراين نمي‌توان آن را براي افراد ديابتي سالم قلمداد کرد. 


    عسل مي‌تواند سطح کلسترول بد يا LDL، تري گليسيريدها و التهاب را کاهش دهد در حالي که کلسترول HDL يا خوب را بالا ببرد. سطح بالاي کلسترول LDL يک عامل خطرناک براي بيماري‌هاي قلبي است و در آترواسکلروز و ايجاد چربي در شريان‌ها نقش مهمي دارد و مي‌تواند منجر به سکته قلبي و مغزي شود. 


    بيشتر بخوانيد: درخشش پوستتان را از اين داروي طبيعي بخواهيد


    از زمان مصر باستان، براي درمان زخم‌ها و سوختگي‌ها از روش درماني عسل موضعي استفاده شده است و امروزه هنوز هم رايج است. امروزه تحقيقات نشان مي‌دهد که عسل در بهبود سوختگي و ضايعات با ضخامت جزئي و پس از جراحي که بعد از عمل به آن مبتلا شده اند، مؤثر است.


    عسل همچنين يک درمان مؤثر براي زخم پاي ديابتي است که عوارض جدي آن منجر به قطع عضو مي‌شود. محققان معتقدند که قدرت ترميم کنندگي عسل از اثرات ضد باکتريايي و ضد التهابي آن و همچنين توانايي آن در تغذيه بافت اطراف حاصل مي‌شود. علاوه بر اين، اين ماده مي‌تواند به درمان ساير بيماري‌هاي پوستي، از جمله پسوريازيس و ضايعات تبخال کمک کند.


    سرفه در کودکان بالاي يک سال مبتلا به عفونت‌هاي تنفسي فوقاني يک مشکل شايع است اما، داروهاي اصلي سرفه هميشه مؤثر نيستند و مي‌توانند عوارض جانبي داشته باشند. جالب است که بدانيد ممکن است عسل انتخاب بهتري براي درمان باشد، زيرا مي‌تواند به کاهش سرفه در کودکان هم کمک کند.







مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مي‌تواند ,همچنين ,کاهش ,قلبي ,درمان ,ماده ,ماده غذايي ,براي درمان ,بيماري‌هاي قلبي ,باستان شناسان ,صبحانه خوشمزه‌اي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یادداشتهای اتفاقی محبوبه شریفی мαgнzєкнαкєѕтαяι Shay آموزش ريکاوري رنگ خودرو یادواره شهدای شهر هفشجان یادداشت های یک زن خانه دار فیلتر ماشین آلات راهسازی تعمیر پکیج در کرج نیلودانلود Jennifer